Tuomari Nenadál sai erämaa Liberec ennätys vankeusrangaistusta viisi ottelua

Kaksi rangaistus hyväksi yksi joukkue, kolme punaista korttia päälle. Ottelu Football League ei ole nähnyt. Erotuomari Martin Nenadál on virheitä sunnuntain 15. kierroksen ottelussa välillä Liberec ja Moravian Slovakia keskeytetty työtä kirjaa viisi peliä. Mukaan välityskomissio kumpikaan seuraamuksia Liberec ei ole ristiriidassa Slovacko tuomari kielsi yksi …

Asiakkaat eivät ymmärtäneet, mitä tehdä niiden kanssa Nenadál suoritettu. He johtivat 2: 0 ja menossa voittoon, kaksi outoa rangaistus mutta ottelun muuttuneet perusteellisesti. “Tuomarit pitää olla vihainen. Jos olisimme johdolla kolme maalia, viheltää kotiin hiljaa rangaistus kolme “Durdilovi pelaajat Slovakia.

“Uskon, kuin pelaaja ja valmentaja olen nähnyt melko paljon ja ajattelin että olin juuri jalkapallon mitään yllättävää. Mutta yksi 58 vuotta opetuksen, minä taas oli yllättynyt ottelun aikana, “ravistamalla päätään valmentajansa Stanislav Left.

Komitea tuomareista antoi heille totuus. Nenadál jonka ottelu vaikutti voimakkaasti hyväksi Liberec. “Tuomari mm teki kolme kömmähdyksiä, kun 66. ja 68. minuutin oikein määräsi rangaistuspotku kodin ja 91. minuutti väärin määräsi rangaistuspotku varten vierasjoukkueen”, hän päätti rangaista provision ja siksi uutena jousitus valtuuskunnan viiteen kilpailuun ottelussa.

Kuolemanrangaistuksen kauden toistaiseksi ollut neljä pelejä
Nenadál, joka on kerännyt 55 liigan pelejä, toinen virke tiedoksi peräkkäin. Lopussa lokakuun keskeytettiin kaksi ottelua valtuuskunta katsoi, että neodpískal rangaistus Pribram ottelu Sparta. League osuma jälleen sunnuntaina ja uudelleen virheellisesti.

Toistaiseksi korkein rangaistus nykyisen komission kokoonpanon johtama Michal Listkiewicz oli neljä ottelua, jotka saatiin elokuussa, Jan Jilek ja assistentti Zdenek vapaaehtoisesti ja lokakuussa myös avustaja Lucie Ratajová.