Tom själv inte betraktar sig som en legendarisk

Tom ‘ s karriär N Kono tog inte slut där. De Kamerunska flyttade till Bolivia, där det har två gånger vunnit mästerskapet i det sydamerikanska landet med klubben, “Bolivar”.

– Jag var fyrtio år gammal, och jag kommer att sluta som ett plötsligt samtal från Bolivia. Jag tänkte efter en stund och kommit överens om. Naturligtvis, rädda och avstånd och höga höjder, men jag bestämde mig. Dessutom, den spanska språk jag behärskar. I “bolivar” jag tillbringat två år och två gånger blev mästare i landet. Publiken älskade mig. Dessutom, i Bolivia, och jag började förbereda mig för coaching, och den Bolivianska erfarenhet var bra för mig i landslaget i Kamerun och i “Hispaniola”.

Tom N Kono tränat målvakter för landslaget i Kamerun. I 2002-m till år under African Nations Cup som hölls i Mali, där han landade i fängelse. Malierna tog honom för en trollkarl och greps “för att sätta en förbannelse på motståndaren.”

Jag brukade njuta av. Jag glömde på ditt pass. För att återgå det var sent och jag gick med laget på semi-finalen mot värdarna. Malis polisen verkade misstänkt för min gester för pre-match värma upp. Kom, krävde att visa dokument. Och de där och då. Mig framför alla åskådare i handbojor har hämtats från stadium. Jag var tvungen att bevisa att jag inte är en shaman, och coach Tom N Kono. Cameroonians sedan besegrade den nationella team av Mali och är ingen magi. Jag är en modern människa och refererar till magi och trolldom precis som traditioner för folken i mitt land.

I 2004, Tom tillbaka till Espanyol, där han arbetar med målvakterna. I var och en av de församlingar han hade lagt ner mycket själ, och delade med sig av sina kunskaper. Bland hans elever, inte bara de Kamerunska Carlos Kameni, men bilden Iris, Kiko Casilla, den nuvarande väktare gate “papegojor” Pau Lopez. Under denna tid, “Hispaniola” förändrats en hel del om tränarna, men klubben legend har varit en av tränarstaben. I hans femtio-nio år Tom är energisk och unga i hjärtat. Ibland han bär handskar, deras berömda byxor och komma till grinden i utbildning. Vem har sett, säger den legendariska målvakten är i ordning.

Den legendariska Tom själv inte tror på. Kom ihåg vad han sade till mig:

– Ursäkta mig, jag är en legend? Jag var bara en bra målvakt, troget gör sitt jobb. Och skriva.

På lördag på Anfield team av jürgen Klopp kommer att spela med “West ham”. Matchen ser ut att bli mycket underhållande, och det är möjligt, rik på mål. För de Röda det kommer att bli det tredje spelet i en vecka. Exakt sju dagar sedan, “lever” av stapeln i mästerskapet slakt “Norwich”, där galna i slutändan ändå drog ut en seger (4:5). Men i den andra omgången av ligacupen inte hitta effektiva argument för Stoke city, fått en “cracker” i deras egen arena (0:1). Förmån i post-match lotteri, lycka fortfarande gynnade avkomma Klopp, så att de för att nå finalen, där trophy kommer också att argumentera för Manchester city. Liverpool börjar DYSTER, inte har den stabilitet som observerades i Klopp i sin debut matcher.

Det team av Slaven Bilic visar nu mer stabila resultat än motståndaren. Under de senaste tio möten, antogs en misständning i sista omgången borta mot Newcastle (1:2). Med avkastning av Fransmannen Dimitri Payet “hammers” som spelas mer tryggt i anfall, i synnerhet Enera Ecuadorianska anfallare Valencia, för inte så länge sedan som gjorde dubbel i match “Manchester city” (2:2). Jag förväntar mig en mycket svår match för värdar och gäster att tänka på London makt för att besegra de Röda, eller att spela oavgjort och skjuta upp visningen på “Boleyn ground”.

Priser: “West ham” kommer inte att förlora på 1,74 KF / Totalt antal mål mer (2,5) KF 1.95

“Barcelona” – “Atletico”
Med början kl 18:00

Resonant match i den spanska Exempel i den kommande helgen. För att stoppa katalanska “dragon” få människor kan. De senaste 7 spel (inklusive King ‘ s Cup) är dagens vinnare av Champions League säkert slutade i deras fördel. Extrema match föll på Cup strid med athletic Bilbao (3:1). Församlingar Luis Enrique ens Baskerna att vara först med att öppna betyg (fått Williams), och sedan metodiskt och utan mycket krångel fick en annan Victoria. Försökte Suarez, Pique och Neymar. En av de mest intressanta aspekterna av denna match kommer att bli det första spelet Land Turan mot lag i vilken det ett turkiskt fånge gjort sig ett namn.

Källa:författaren och även sidan – läs omdöme men också vår nyaste partner läs omdöme