Tennispelaajat ja heidän kovan harjoittelun uudella kaudella.

Hallitsisi Tennis valtaistuimelle mahdollisimman pitkään ja lisätä toinen Grand Slam kokoelma, jotka ovat kohteita Andy Murray tulevan kauden. Ja niin, maailman johtava Maka kova hiekka Miamissa.

 

Andy Murray käytti loistava vuosi. Helmikuussa hän tuli isä tytär Sophie, Olivia, ja sitten alkoi kerätä otsikot tuomioistuimille. Heinäkuussa hän voitti toisen kerran uran kuuluisan Wimbledon elokuussa olympialaisissa Rio puolusti kultaa ja marraskuun alussa tuli ensimmäinen maailman johtava. Ja se on todellakin tällä hetkellä paras tennispelaajat maailman, vahvistettiin Masters turnauksia, joissa voittaminen Novak Djokovic.

Ei ihme, että viime päivinä kerätä yhden palkinnon toisensa jälkeen. Brittiläinen sanomalehti The Telegraph järjesti hiljattain kyselyn paras urheilijat kaikkien aikojen Britannian ja Murray voitti. Hänen voittonsa päätti tilaajat sanomalehden toimittajat ja urheilun asiantuntijoita. “On suuri kunnia Mr Green (tiedot) saada tämä palkinto. Paljon tämä merkitsee minulle, varsinkin kun äänestäminen julkinen, toimittajia ja entinen urheilijat, jotka ihailevat ja kunnioitan heitä “, sanoi Murray, joka on Miami valmistautuu uuteen kausi Come On (tiedot), joten hinta vei äitinsä Judy.

Koulutus edut niellä vaan myös muita tennis pelaajia, jotka valmistelevat video näyteikkuna sosiaalisten verkostojen. Joten ehkä Kanadan Milos Raonic viettää paljon aikaa kuntosalilla. “Tämä kone tappaa minut, todennäköisesti”, hän kirjoittaa hänen Facebook kolmas pelaaja maailmassa. Päinvastoin, serbi Novak Djokovic nauttii harjoitus. “Tänään oli täydellinen päivä ulkona koulutusta”, sanoo maailma numero kaksi Expekt (tiedot).