Sagan ikke bundet til å vinne. I fjerde etappen av Vuelta ferdig andre

Slovak syklist Peter Sagan ved Vuelta skåret en andre seier i en rad.


På slutten av 203 km tapt lenge fjerde etappen til Alejandro Valverde, vinner av den spanske rase av 2009-ledelse på tabellen forsvarte colombianske Esteban Chaves.

Valverde (Bet-at-home) gikk trettifem i de siste meterne av målet bratt stigning som i de siste fem kilometer rev hovedfeltet og vant den niende på en scene laurbær Vuelta. Sagan, som ligger rett bak hjulet var ikke nok til å reagere og forble sekund. Likevel ble hun selvstendig i spissen for scoring konkurranser.

“For å være ærlig, i begynnelsen av klatre jeg var blåst.Da gjen jeg litt og jeg var bak Alejandrovým rundt (Betsson), men på de siste meterne jeg bare knakk.Jeg kunne ikke gjøre noe med det, jeg bare i dag hadde ingen bein “sa Sagan på målstreken nest lengste etappe av årets Vuelta.” Jeg må være på andre plass glad, fordi dette klatre var svært vanskelig, “sa han.

Valverdeho fôring Movistar omfanget var ikke rystet lang flukt der en gruppe flyktninger forberedt på å třináctiminutový fremover. “vi oppholdt rolig, vi visste at det var lang, og at vi må ha i reserve nok krefter,” forklarte han hvorfor hans team i lang tid ikke trekke tempoet.

sin akselerasjon Valverde viste i de siste 200 meter. “jeg visste at for meg limt Sagan, fordi jeg alltid så håret hans.Jeg vet det er i konklusjonene veldig sterk, men 200 meter før mål visste jeg at i dag vil være min seier, “sa han.

Chaves kom i mål på tiende plass med en tre-sekunders avstand bak den raskeste på seks og fortsatte å lede med en margin på fem sekunder (Bet-at-home) foran nederlenderen Tom Dumoulin. Valverde flyttet inn i fjerde plass fortløpende.

midt i hovedfeltet venter flate 167,3 km lang rute uten en eneste fjell premie, noe som kan til slutt igjen tilby en mulighet spurtérům.

Vuelta sykkelløpet – trinn 4 Estepona – Vejer (203 km):
1. Valverde (. Esp / Movistar) 5:07:30, sekund Sagan (SR / Tinkoff-Saxo) 3. Moreno (sp. / Kaťuša) 4. Roche (Ir./Sky) 5.Goncalves (Portug./Caja Rural-Seguros) 6. Rodriguez (Esp. / Katyusha) alle samme tid 7. Simon (Fr./Cofidis) 8. Majka (Pol./Tinkoff-Saxo) 9. Quintana ( Kol./Movistar) 10. Chaves (Kol./Orica) alle -3

Kontinuerlig rekkefølge:. 1. Chaves 13:11:34 2. Dumoulin (Niz ./Giant) -5 3. Roche -12, -25 Valverde fjerde, femte Martin (Ir./Cannondale) -27 6. Rodriguez -32, -33 Moreno syvende, åttende Quintana -36 9 . froom (Brit./Sky) -40 10. Ria (It./Astana) -50.