Når den italienske kun tog over coaching bridge club, London

Når den italienske kun tog over coaching bridge i London-klubben, og mange forventer, at der nu, endelig, “Chelsea” vil ophøre med at udføre under deres kapacitet, og igen vil realisere sit fulde potentiale. I Juventus i den italienske landshold Conte, på trods af periodiske problemer, i Almindelighed, er blevet gør et stort stykke arbejde på en solid top fem, og hans team var at give 110 procent og handlet til den grænse. Efter en 10 plads i sidste sæson besøgende til Stamford bridge dette spil filosofi favorit klub vil være et pust af frisk luft. Men det er det ikke.

En synkron interaktion mellem alle spillere på banen, klar forsvar, mættede zone i nærheden af bolden med spil på deres halvdel af banen, taktisk træning og disciplin – alt dette er ikke nok, “Chelsea” næsten hele sidste år.

Forberedelse til starten af sæsonen var svært: Antonio krævede fra menigheder af mere spil disciplin, forebyggelse af tab af hver position, der er på området, og en sæt god form, for at have nok energi til at udføre alle trænerens instruktioner. Og output af de centrale indehaveren Cesc Fabregas veltalende gjort det klart, at de kasteløse har Conte vil ikke Betsafe (Revision og Bonus) være – hvis du ikke er villig til at følge de krav eller blot ikke passer til modellen, så er du ikke en tjeneste er ikke tænkt mig at gøre.

Den første tur var fremragende: “aristokraterne” var som de bedste eksempler, da han kunne opnå sejr, selv i vanskelige kampe, hvor blå kan tælles ikke point. Særlig karakteristisk i den henseende var den første kamp mod West ham”. Sent comeback i Watford bragte en anden uventet Victoria produceret. Senere på klassen var en smule “Middelfart”.

Det virkede som om, at spillerne forholdsvis hurtigt at forstå krav til træneren, og næsten ingen til at henlede opmærksomheden på det faktum, at de gode resultater blev opnået mod forholdsvis beskedne modstandere, hvor den start på sæsonen, helt ærligt, ikke specificeret. Tab af point mod Swansea, var det første tegn på, at nogle af de gamle problemer, som den beskyttelse, som de burde ikke blive stolet på venstre. Men først et par alvorlige modstandere – “Liverpool” og “Arsenal” – lavet Conte en meget vanskelig eksamen, som han ynkeligt mislykkedes. I begge kampe Chelsea var ærligt værre, og i London-Derby, alle har bemærket, hvordan hjælpeløs kiggede beskyttelse i mangel af John Terry.

I de sidste fire kampe, “aristokrater” mistede ikke mindre end to mål. Og det er, når træneren for den italienske Nordicbet (se her), der er nu tvunget til at bede fodbold Gud til at give krop til det aktuelle problem med ånden forsvarere Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini. Er denne sten mur, som han havde i de foregående år, Conte har til at forsøge at bygge en antydning af mindst et hegn af tilskadekomne 35-årige Terry, der spillede en middelmådig Gary Cahill og aldrig afveg stabilitet David Luiz, der tilsyneladende var den første kandidat på blyanten Antonio til at styrke centrum af forsvaret.

Nu også ganske akutte spørgsmål Branislav Ivanovic, der i de bedste år var en stor spiller i den anden plan, men nu er det åbenlyst, at de Serbiske er simpelthen ikke i stand til at klare sig på hans flanke med en skarp og hurtig fløje af modstandere. Ja, selv Thibaut Courtois, der er udråbt som den fremtidige bedste målmand på planeten, er endnu ikke begrunde alle de hype omkring det, på grund af, hvad klubben erstattet legenden Peter Cech. Tempoet selv asmir Begovic har en god chance for at vinde det Belgiske post nummer et.