Manchester United – Hull City

Kedden este, elvesztették pontokat az összes csapat az első négy, így a Manchester United egy nagy lehetőséget, hogy közelebb kerüljünk a sínek, biztosítva minősítési Bajnokok Ligájában. Stand up egy olyan csapat ellen a farka az asztal, Hull City.

Nem is olyan régen, a vörösök dicsekedhetett egy sor hat bajnoki győzelem egymás után. Az elmúlt két párbajt, de ebben a sorozatban volt, amikor kétszer megmentette legalább egy döntetlen a legvégén. Emellett bajnoki felhívja a Liverpool ellen, és a Stoke City rendelkezik Bet 365 osztályokon Jose Mourinho krétával még a döntőbe a Liga Kupa és a nyolc döntőbe az angol FA-kupa.

Hull voltak előadások január határozottan növekvő tendenciát mutat, de az eredmény még mindig nem dicsőség. Bár a győzelem Bournemouth rajongók öntött egy kevés optimizmussal ereiben, de gyorsan vitte nézi los költséges, hogy végül az egész rangsorok várják az elkövetkező hetekben. Februárban a Tigers kellett várnia a trió a nehézsúlyúak – Manchester United mérése után az erők még a Liverpool és az Arsenal.

Annak az esélye, hogy megmentse azt a fogadó készülék nem rögzít vagy veszteséggel Livermore Snodgrass, aki elhagyta januárban, esetleg egy hosszú távú kárt Ryan Mason.

Kedvenc játékos határozottan házi teljes. Jelenleg büszkélkedhet egy sor 13 bajnoki nélkül vereség, az utolsó túlterheltek vele az október második felében Chelsea. Mi kölcsönös párbajt illeti, mindkét csapat idén három alkalommal ülésezett már a harmadik kör után a cél Rashforda beállított időpontban örvendezett Manchester United, ugyanaz a csapat aztán inkább az elődöntőben dupla fejléc a Liga Kupában, amikor, miután a hazai csapat nyer 2: 0 uhrála az elért vereség Hull a talajon egy arány 2: 1.

Jose Mourinho lesz elérhető Eric Bailly, aki visszatért az Afrikai Nemzetek Kupája és hentesáruk kisebb furcsa szokásai. Hull nélkül kerül Curtis Davies, akik szenvednek izomsérülések, de debütált kötődhetnek egy új erősítő, Andrea Ranocchia. Azonban a játék nem fog Elmohamady Ahmet, aki még mindig segíti Ez a remek készülék, míg Alex Bruce, Markus Henriksen és Ryan Mason a játékból kizárja kárt.

more: bonusz-online.com