En stor spelare och en trevlig kille srdcař. Ujfalusi fortfarande en legend i Florens

DIREKT FRÅN FLORENS | Några tjeckiska fotbollsspelare lämnade en utländsk klubb så stark ledtråd Tomáš Ujfaluši av Fiorentina, som är i kväll (21,05, Nova Sport 1) på planen Liberec kommer att tävla i 4: e omgången av kärngruppen i Europeiska ligan.

för “violer” spelas ännu mer tjeckiska spelare som Tomáš Řepka och Luboš Kubík och försökt det där och försvarare Ondřej Mazuch s mittfältare jan Hable, men Ujfalusi är inte bland dem helt enastående position.

Låt oss be till exempel i Merch, som ligger tvärs över gatan Artemia Franchi-stadion. “Tomáš Ujfaluši?Naturligtvis minns jag honom, han var en stor spelare och en trevlig kille klicka “skrattar han försäljare Antonella Bottai, som driver presentbutik tillfällighet samma år då infödda Rýmařova startade en” violet “play. Deras jersey han bar under åren 2004-2008 och den italienska klubben han gick för totalt 149 matcher, vilket är det mest spelade spelet all sin arbetsplats.

Bevis att klubben legend är på väggen fortfarande undan jersey tjeckiska spelare med Ujfalusi signatur och antalet 21, som hänger på en hedersplats bredvid den rumänska reprezentnta läser den här artikeln Adriana Mutua.

“under dessa år var för vårt team mycket viktig aktör, Fiorentina coachade sedan Cesare Prandelli och jag tror att tillsammans mycket bra möts.Ja, det var verkligen en viktig del av laget “säger ett stort fan av den italienska klubben och visar Ujfalusi Jersey.

” Jag tror att det var en av de bästa defensiva spelare i historien Fiorentina. Han hade ett team av mycket stark position och var också en viktig person, som fläktar oro. Mycket Fiorentina fans gillar att minnas honom “, säger italienska journalisten Luca Cellini.

I själva verket, för att fira de nittio år sedan grundandet av klubben 1926 ACF supportrar valde Olomouc spelare förs in i bästa elva i klubbens historia! “Honor”, sa Ujfalusi hade på sin Twitter. Och varför inte, när han var i sällskap med Roberta Baggia och Gabriela Batistuty.

“Det var en stor srdcař.För att fira de nittio år sedan grundandet av Fiorentina i sommar Tomas kom och många fans tog bilder med honom. Och jag vet att Tomas Florence mycket förtjust i “, säger Cellini. Och tro mig, som håller en hemma jersey Fiorentina-spelare. Kan du gissa vem? Ja, Tomase Ujfalušiho! “Det är sant”, säger han svär upp. “Det var verkligen en fantastisk spelare,” lov. Och Florens är fortfarande uppenbar.

När allt är fotboll bara en passion för Italien, som känner igen och Liberec fotbollsspelare. “Vi tog en promenad runt staden och dessutom Florence är en riktigt vacker stad, körde vi ca nittionio FANSHOPS allt och berättade att torsdag kommer att se på stadion. Jag skulle vilja komma till en full stadion, som därför kommer troligen inte att ske (besöket uppskattas till 12 till 15.000, not.Ed.), Men det skulle vara trevligt “avslutar Liberec kapten Vladimír Coufal.

Och med sina kompisar tror att de” violer “inte kommer att bli ihåg Liberec så dyrt som att Tomase Ujfalušiho.

kolla här