Devils håller Elia i ramen, kommer avkastningen inte ge upp. Clear vill tidigt

Inte packade det. Patrik Eliáš tränar i Newark och anser att en återgång till NHL. Nyligen han anförtros USA Today. “Om den här säsongen, skulle jag vilja rensa i början av februari. Annars jag träna på och under sommaren jag försöker att förbereda sig för nästa “, säger 40-åriga anfallaren, som två gånger vunnit Stanley Cup är den mest produktiva spelare i historien av New Jersey Devils.

Ett honom till taket på hallen pull tröja nr 26 . Förutom de som bärs av andra ikoner som Devils Martin Brodeur, Scott Stevens, Scott Niedermayer och Ken Daneyko. Kanske en dag med honom i Hockey Hall of Fame. NHL Patrik Eliáš spelade för ett annat lag, den 9 april förra året i sin senaste match upphörde 1240 matcher.Han hoppas fortfarande att antalet inte är slutgiltigt.

Sedan sommaren är en fri agent, har ett nytt kontrakt och ingen plats i rapporten. Han förbereder sig, ibland med en coach för spelare utveckling Perttim Hassan. “Vi håller honom engagerade”, säger tränaren John visa Hynes. “Hela kolla här tiden är med oss, förbereder våra anläggningar. Han tränar fortfarande skridskor. De försöker att fatta ett beslut om huruvida det verkligen är eller inte är i stånd att spela. Ena eller det andra är ännu inte säkert. När vi gått in i denna säsong, visste vi att det kanske inte bara en fråga om den första halvan “, sade tränaren.

Under februari skulle Devils måste besluta om att underteckna honom för resten av säsongen. Och mycket beror på hur han känner sig Elias. Status för det opererade knät stabiliseras av hans ord.Han arbetar på sig själv, sliter, men ibland zapochybuje. Det var då han inte verkar utvecklas som det skulle ha önskat. Det sade också USA Today: “En vecka skulle jag föredrar att ha det gå, men då något måste vara fel och jag skulle gärna slut. Hockey, för mycket har förändrats och du behöver veta när tiden var rätt och bara gå att göra något annat. “

Även om Devils för resten av året Elias inte undertecknat, har förberett en annan plan. Inte utesluta det faktum att han provat det ännu i följande säsong. I april blir det 41 år. Reigns historiska Devils gólech tabeller (408) assist (617) och poäng (1025). Om hans högra knä gör, är han fortfarande kunna spela på högsta nivå.Tack vare vänlighet i klubben kan fortfarande känna en del av laget, ibland deltar matchar Devils.

“Jag ser honom i hallen nästan varje dag. Vi pratar om allt utom sina knän. Han startar om det själv, jag vet att man vill diskutera. När det gäller hans möjliga avkastning, vi är inte så bra, vi har råd att säga att vi inte vill Patrika Eliáše. Det är fortfarande ytterst praktiskt på pucken karriär har gjort mycket bra tack känsla för spelet och även hans passion. Det finns fortfarande mycket kvar i honom, har han fortfarande laget att ge, sade General Manager Ray Shero klubb.

Team New Jersey Elijah formulerades 1994 av totalt 51 positioner. I NHL för en annan klubb han spelade aldrig en sådan lojalitet inte längre. “Vi kommer att göra allt för att hjälpa honom med beslutet, men måste börja själv.Jag vill inte pressa honom. Och jag ser det inte så mycket att han spelade för det andra laget. Jag tänker på Patrick livslånga medlem av Devils “, säger Shero.

Men samma hävdades av målvakten Martin Brodeur. Och den största spelaren i historien i klubben i slutet av en karriär efter två decennier i New Jersey och vänster i 42 år fångas bakom St. Louis. Något sånt Elias är inte helt klar.

“Jag trodde aldrig att en annan jersey klänning. Men det är svårt att säga. Om jag känner mig frisk nog för mig att spela, kunde hjälpa laget och för mig får inte plats, jag börjar tro att jag kommer på nästa dörr “, sade han. “Jag måste dock titta på det positivt. Jag har spelat tillräckligt länge haft det. Jag behöver veta att jag är redo. Och tillräckligt bra “, säger Elias.

klicka här