Det tyvende jubilæum Mateja bemærkes i læ

Drømmen gik i opfyldelse – Mateja var en fan af “Partizan” fra barndommen. Han gik endda til spillet med den mest alvorlige fans. Han har allerede tilbudt kontrakt, “Crvena Zvezda” – den vigtigste rival af “partisan”, men han nægtede ud af princip. Han elskede “Partisaner”, som efter hans første træning, at han sov hele natten i club form, fordi de simpelthen ikke kunne få mig selv til at fjerne det. Chancen for at spille for holdet sin barndom syntes at ham der noget utroligt, og han kunne ikke holde tårer tilbage af glæde.

Desværre, de fleste af hans optrædener for klubben stod i skyggen af krigens rædsler. Den tidligere Jugoslaviske Første League blev opløst i 1992, og “Partisan” var nye i den Første Liga af Serbien og Montenegro. Nybegynder Kezman angriber formåede ikke at komme på holdet, som i begyndelsen af NATO ‘ s angreb Unibet (mere information) i Beograd.

Det tyvende jubilæum Mateja bemærkes i læ, og alle normale liv endelig ophørt med at eksistere. Vores helt var tilbage med intet andet valg end at vende tilbage til fodbold i gaderne med venner. Kun favorit spil fik lov til at flygte og springet ind i den sød omfavnelse af eskapisme.

Sådan en hård måde at starte voksenlivet, kunne ikke efterlade et spor på en ung angriber, som blev ramt af hårde militære dage. På banen kæmpede han hårdt, og i den første sæson scorede otte mål i 33 kampe. Partizan blev mester, men de fleste af alle de fans, husk Mateja sig selv i kampen mod “røde Stjerne”.

Spillet nærmede sig afslutningen, og den score Bet365 (se her) lovet inglorious 1-1. Partizan spiller på hjemmebane, og var i stand til at mønstre en sidste counter-angreb, der opbrugt modstanderens forsvar var ikke klar. Den Kezman angriber styrtede frem og knaldede ind i målet bolden der på en eller anden måde dukkede op foran ham.

Publikum krøb i ekstase, og Kezman angriber er stadig betragtes som fans den Hellige. I lejren af den fjende, han, selvfølgelig, var og forbliver den fjende nummer et.

Den næste sæson, Kezman angriber var ikke en person det ene øjeblik, og det vigtigste målscorer på holdet. Han har haft 35 mål i 41 kampe. Fans på stadion, som her kaldes Betfair (stor arbejdsplads) “temple of football” lidenskabeligt nød hver sit udseende. Men lige som “Partisk” elskede Kezman angriber, Kezman angriber elskede “Partisaner”. Nogle gange var det optaget på et hotel et par dage før kampen for fuldt ud at fokusere på spillet. Han levede og åndede fodbold.

Debut for landsholdet i Jugoslavien blev afholdt i Marts 2000 i en venskabskamp mod Kina. Han var ved em 2000, men blev sendt ud i kampen mod Norge.

Han voksede de “Partisaner”, og gik på at erobre vesteuropa. I juli 2000, otte millioner har underskrevet PSV. Og igen et nyt skridt i sin karriere blev kompliceret af uforudsete omstændigheder: ifølge legenden, Philips selskab, som derefter ejede klubben, lovede at installere på stadion “Partizan” ny belysning, men det skete aldrig. Ud over at overføre betalingen blev tilbageholdt ved EU ‘ s sanktioner mod Jugoslavien. Men i Eindhoven Kezman angriber stadig kom, og at de hurtigt falder i kærlighed med byen.