Den tjugonde årsdagen Mateja noteras i skydd

Drömmen gick i uppfyllelse – Mateja var ett fan av “Skeid” från barndomen. Han gick till och med att spelet med de mest allvarliga fans. Han har redan erbjudit kontrakt, “Crvena Zvezda -” – konkurrenten “partisan” men han vägrade av princip. Han älskade “Partisaner”, som efter hans första träning han sov hela natten i klubben form, eftersom det kunde helt enkelt inte förmå mig att ta bort det. Chansen att spela för laget sin barndom tycktes honom något otroligt, och han kunde inte hålla tillbaka tårarna av glädje.

Tyvärr, de flesta av hans prestationer för klubben var i skuggan av krigets fasor. Den före detta Jugoslaviska Ligan lades ner 1992, och “Partisan” var ny i den Första Ligan i Serbien och Montenegro. Nybörjare Kezman anfallaren gjorde inte klarar av att gå med i laget som i början av NATOS attack i Belgrad.

Den tjugonde årsdagen Mateja noteras i lä, och alla normala liv slutligen upphörde att existera. Vår hjälte var kvar med inget annat val än att återgå till fotboll i gatorna med dina vänner. Endast favorit spel var tillåtet att fly och kasta sig in i den ljuva omfamning av eskapism.

Så hårt att börja vuxna liv, kan inte lämna ett spår på en ung anfallare, som drabbats av hårda militära dagar. På fältet, han kämpade hårt, och i den första säsongen gjorde åtta mål på 33 matcher. Partizan blev mästare, men de flesta av alla fans kom ihåg Mateja sig i en match mot “röda Stjärnan”.

Spelet drog till en nära och betyg lovade snöpligt 1-1. Partizan spelar hemma, och kunde uppbåda en sista motattack som utmattad motståndarens försvar var inte redo. Den Kezman anfallare rusade fram och slog in i mål bollen som på något sätt dök upp framför honom.

Publiken kurade i extas, och Kezman anfallaren är fortfarande anses av fans den Helige. I lägret av fienden, att han, självklart, har varit och är fienden nummer ett.

Nästa säsong, Kezman anfallaren var inte en person på ett ögonblick, och den främsta målskytt i laget. Han har haft 35 mål på 41 matcher. Fans på stadion, som här kallas “tempel of football”, passionerat haft var sitt utseende. Men precis som “Partiska” älskade Kezman anfallare, Kezman anfallare älskade “Partisaner”. Ibland är det spelades in på ett hotell ett fåtal dagar innan match för att fullt ut fokusera på spelet. Han levde och andades fotboll.

Debut för landslaget i Jugoslavien hölls i Mars 2000 i en vänskapsmatch mot Kina. Han var med i em 2000, men blev utvisad i matchen mot Norge.

Han snart växte de “Partisaner”, och kom att erövra Västeuropa. I juli 2000, åtta miljoner har undertecknat PSV. Och återigen ett nytt steg i sin karriär var komplicerat genom oförutsedda omständigheter: enligt legenden, Philips företaget, som då ägde klubben, lovade att installera på stadion “Skeid” ny belysning, men det har aldrig hänt. Förutom att överföra betalningen greps av EU: s sanktioner mot Jugoslavien. Men i Eindhoven Kezman anfallaren kom fortfarande, och snart blir förälskad i staden.

Vi rekommenderar också: Internet vadslagning i Sverige