Bakos szerint a csehek megnyílik

Bratislava. Áprilisban meg van írva erőfeszítéseiket, hogy játsszon egy cseh bajnoki. Nem volt semmi belőle. Az elmúlt világbajnoki Minszkben húztak őket a négyes csoport 44člennej Bajnokok Ligájában.

„Nem fogom összehasonlítani, amit a legfontosabb. League Champions League. Részvétel a Bajnokok Ligája fontos a csapat az inspiráció, ami jótékony hatással van a teljes szlovák jégkorong.És reprezentatív oktatók lehetősége van arra, hogy az intézkedés számos fiatal játékosok „, mondta vezérigazgatója Juraj Bakoš.

Bajnokok Ligája veszi Diversify az a kérdés, a belépő egy másik multinacionális verseny nem hagyják soha. Csehek azt mondjuk, hogy nagyobb helyet

„A részvétel a KHL valójában nem gondol a régióban, amely gazdasági potenciállal rendelkezik, de nelúčime közös elképzeléssel bajnoki versenyt a cseh klub. Van jelek, amelyek korábban a negatív hozzáállás is megváltozhat. Ezek áramok vélemény a cseh oldalon, a szembesülés szlovák klub járulhat hozzájuk „, mondta Bakos. George Babcoke vezetője, az Amerikai Egyesült ÁllamokSteen, aki a fő támogatója a kassai hokis a múltban gyakran szemére, hogy gyenge kihasználtság aréna – alatt 50 százalék.

bet365 mobil bónusz „Most jobban van. Ha összevetjük a Liberec megérkezett Bajnokok Ligája 1600 ember és több mint hat ezer ember otthon egy szép különbség „, mondta Bakos. Pasek küzdött vissza

Miután az első három játszott a Bajnokok Ligájában, a vezetőség búcsúzott három játékos – védők fiú, és a támadók ZAGRAPAN és Dusan Pasek. Különösen a kibocsátás korábban termékeny Pasek nyilvánvalóan meglepetés.


Kis „Ceca” Azonban hosszú szenvedett egészségügyi problémák.Miután vissza műtét Münchenben több mint fél éve szinte élettelen feküdt az ágyon, és még csak nem is gondol a jégkorong. Röviddel azután, hogy végül csatlakozott a nyári képzés, elárulta gyengeség.

Kader, amellyel Kassa nyerte meg a címet, ez a 70 százalékos megtartott. Egészítettük ki neki a minőségi cseh játékosok és a juniorok. „Most már bet365 online fogadóirodák a csapat tíz utódok, mondja Bakos. További tervek, mint a címvédő csapat hagyomány megakadályozza a hangját.

bet365 sport fogadás online